Persoana fizică
4 săptămâni în urmă
179 Vizualizări

Carota diamantata 132mm

Servicii
Construcții
Betonist
București
1€

Diametru 132 mm
Material prelucrat BETON EXTRA TARE, BETON TARE, BETON MEDIU, BETON PUTERNIC ARMAT, BETON ARMAT, BETON CU AGREGATE DURE, ASFALT SI BETON, TUBULATURA BETON, BOLTAR, PAVELE BETON, DALE BETON, PIATRA DURA, TERAZZO, CARAMIDA, CARAMIDA REFRACTARA, SAMOTA, CARAMIDA SILICAT CALCIU
Mediu umed/uscat UMED
Lungime activa 450 mm
Numar segmenti 11 SEGMENTI
Aranjament diamante DIAMANTE ARANJATE 3D
Grosime segmenti 4mm
Inaltime segmenti 12mm
Lungime segmenti 24mm
Sistem prindere 1 1/4″ UNC INTERIOR
Unealta compatibila MASINA CAROTARE MANUALA, MASINA CAROTARE PE STAND, MASINA CAROTARE CU MICROVIBRATII
Clasa calitativa SUPER-PREMIUM

Carota diamantata profesionala pentru gaurire umeda in beton puternic armat ARES LASER R-WET cu diametru de 132 mm, lungime standard 450 mm si prindere 1 1/4″ UNC

Caracteristicile și specificațiile acestei carote pentru beton destinate profesioniștilor prin intermediul a 10 puncte de interes:

1. Dimensiuni și Greutate: Cu o lungime activă de 450 mm, un diametru de carotare de 132 mm, greutate de 4,3 kg și prindere universală de 1 ¼”UNC, această carotă profesională oferă performanțe excepționale în tăierea betonului puternic armat și a betonului cu agregate dure.

2. Materialul și Durabilitatea: Fabricată din oțel de înaltă calitate și echipată cu segmenti diamantați Premium, carota impresionează prin durabilitatea și viteza sa de tăiere remarcabilă. Segmenti diamantați Premium, cu aranjare 3D și un mix de pulberi metalice optimizat pentru performanță, permit autoascuțirea optimă, facilitând tăierea fără probleme a tuturor formulălor de beton dur, puternic armat, întâlnite în construcții.

3. Sistem de Prindere: Sistemul de prindere universal pe filet de 1 1/4″ UNC asigură o fixare precisă în axul mașinii de carotat fără niciun joc, contribuind la stabilitatea și precizia procesului de carotare. Montarea și demontarea se face cu ajutorul unei chei fixe de 41 mm care se montează pe partea hexagonală a carotei. O a doua cheie fixă poate fi necesară pentru blocarea axului mașinii de carotat, în funcție de modelul acesteia. O gamă largă de adaptoare este disponibilă pentru a permite montajul și utilizarea pe toate mașinile de carotat existente pe piața din România.

4. Tipul de Beton: Această model de carotă este optimizată pentru utilizarea în beton puternic armat și în beton cu agregate dure. Se poate folosi cu succes la majoritatea formulălor de beton folosite în construcții din România, singura excepție fiind betonul verde (proaspăt turnat), sapele, calcar și alte formulă inalt abrazive. Carotarea în aceste materiale se face fără probleme de viteză de tăiere, dar durabilitatea carotei (viața) este puternic diminuată de abrazivitatea excesivă, ducând la tocirea prematură a segmentilor diamantați.

5. Tehnologie de Carotare: Tehnologia de carotare avansată, oferită de segmenti diamantați Premium și aranjarea 3D a diamantelor din interiorul acestora asigură rezultate de înaltă calitate în diverse condiții de lucru. Sudura laser a segmentilor diamantați de corpul tubului de oțel face ca rezistența mecanică a acestor segmenti atașați prin acest procedeu să fie superioară oricărei alte proceduri de sudura/brazare.

6. Viteza de Tăiere și Precizie: Cu o viteză de tăiere superioară față de carotele profesionale obișnuite, aceasta este potrivită pentru găurirea eficientă a betonului dur.

7. Rezistența la Uzură: Viața carotelor pentru beton armat este dată întotdeauna de modul de folosire a acestora și de condițiile de lucru întâlnite. Astfel, încărcarea de 1%, 2% sau 3% cu armatura metalică cât și abraziunea unor betoane speciale face ca durabilitatea carotelor să difere. Carota Ares Laser LED5 reprezintă vârful tehnologiei actuale în materie de carote diamantate, astfel utilizatorul fiind asigurat că echipa de proiectare a găsit metode tehnologice superioare pentru dezvoltarea unui produs de încredere pentru utilizare profesională.

8. Sistemul de răcire: Sistemul de răcire este asigurat prin injecția de apă în interiorul carotei, garantând o temperatură controlată în timpul procesului de tăiere. Cantitatea de apă folosită ar trebui reglata între 1l/min și 2l/min, în funcție de aplicație. Cantitatea de apă reglata corect asigura o viteză buna de carotare cât și prelungirea durabilității segmentilor diamantați.

9. Compatibilitate și interoperabilitate: Compatibilitatea cu majoritatea mărcilor de mașini de carotat de pe piața europeană și românească este asigurată prin sistemul de prindere de 1 ¼” UNC cât și printr-o varietate largă de adaptoare pentru carotarea în diferite configurații de echipamente.

10. Recomandări de Utilizare și Aplicații: Recomandările de utilizare includ betonul dur, puternic armat cu utilizarea răcirii cu apă. Acest diametru, foarte popular pe șantierele din România, este preferat în special pentru găurile de hotă și pentru găurile destinate instalațiilor sanitare.

Scrie un aviz

Trebuie să Conectare sau Înscriere pentru a posta o recenzie
Gabriel Stanciu
Membru de: 4 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
786 * * * * * * * * *
Adauga la favorite
Adaugă pentru a compara
Raportează abuz
Vino sa ne saluți
© 2024 Rocazii - Anunțuri Gratuite