eForest, loturi de casa la padure, in Crevedia, Cocani

Cocani 137181, România Vezi harta
10,500€
Categorie: Imobiliare
Categorie: Terenuri
Suprafață totală: 860 m²

Descriere anunt
Vindem loturi de casa in cartier inconjurat de padure, in Crevedia, langa Academia Titi Aur, se poate construi imediat, la 25 de min de Piata Victoriei, acces direct din DN1A. Loturile, au intre 860 mp, si 1000 mp, si pretul incepe de la 10.500 Euro.
Detalii suplimentare
Loturile au regimul de teren intravilan prin PUG (Planul Urbanistic General). Fiecare lot este se livreaza delimitat la vanzare cu tarusi de lemn de catre un cadastrist autorizat printr-un proces-verbal de trasare si necesara realizarea documentatiei de PUZ/ PUG pentru realizarea constructiilor.
Deasemenea, obtinem autorizatie de constructie si proiectam case, drum amenajat.

Caracteristici, dotari
Acces drum asfaltat, Autorizatie constructie, Cadastru, Certificat urbanism, Intabulare, Liber, Pot, Pud, Puz, Stradal 20, 860mp.

Pentru vizionarea terenurilor sunati cu o zi sau cu cateva ore inainte pentru a stabili o intalnire. Din București se poate ajunge la ansamblu pe Centura Bucureştiului dinspre Otopeni sau Chitila pe DN1A sau pe Calea Griviței ori Blv. Ion Mihalache, pe la Podul Constanța, urmând traseul: Bucureștii Noi, Mogoșoaia, Buftea, Crevedia. De la centură se poate ajunge urmând traseul spre Buftea – Crevedia de la sensul giratoriu din Mogoșoaia.

0786.555.333

ID: 8580
Publicat: 03/01/2023
Vizualizări 43
078 * * * * * * * * *
Trimite un mesaj
Adaugă la favorite
Adaugă pentru a compara
Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
© 2022 Rocazii - Anunțuri Gratuite. Toate drepturile sunt rezervate.