Home Rezultatele căutarii Imobiliare Terenuri loturi de vanzare, la sosea, pretabile pentru spatii comerciale, sau constructii de case in Cocani, Crevedia

loturi de vanzare, la sosea, pretabile pentru spatii comerciale, sau constructii de case in Cocani, Crevedia

Cocani 137181, România Vezi harta
1€
Categorie: Imobiliare
Categorie: Terenuri
Suprafață totală: 1,029 m²

Lot 01 | lot casa / comercial 1029 mp | deschidere = 25.71 ml | preț: 16.500 €
Lot 06 | suprafata lotului 511 mp utili | deschidere = 13 ml | preț: 9.400 €
Lot 17 | suprafata lotului 536 mp utili | deschidere = 20 ml | preț: 13.400 €
Lot 31 | lot casa / comercial 1072 mp | deschidere = 26.80 ml | preț: 17.150 €
Lot 32 | lot casa / comercial 892 mp mp | deschidere = 25.71 ml | preț: 14.270 €

Ansamblul este amplasat cu deschidere largă chiar la drumul naţional. Asta înseamnă că există acces permanent la microbuzele care vin de la Ploieşti sau Târgovişte şi care opresc în Buftea şi Bucuresti, chiar la statia de metrou 1 Mai. Fiind 3 firme de de microbuze acestea trec din aproximativ 10 în 10 minute prin dreptul ansamblului.
Spaţiile comerciale:
Loturile cu deschidere la Drumul Naţional prezintă interes pentru construirea de spaţii comerciale, sau vile.
Terenurile au fost achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare și toate loturile au fost dezmembrate conform planului de pe site. Astfel, fiecare lot de teren are propriul cadastru, propria intabulare și propria carte funciară. Actele sunt disponibile oricând în original sau în format electronic.
Vizionare:
Pentru vizionarea terenurilor sunați cu o zi sau cu câteva ore înainte pentru a stabili o întalnire. Punctul de reper pentru întalnire este Primăria Crevedia sau Mega Image-ul din imaginile alăturate. Aceasta este marcată cu indicatoare și se află în centrul comunei Crevedia pe partea dreaptă cum venim din București.
Vecinătăți:
Ansamblul imobiliar Casa cu Tei se află între 3 păduri, iar asta oferă un aer foarte curat și un peisaj deosebit atât la rasăritul soarelui cât și la apus. La câteva minute este supermarketul Mega Image și în apropiere sunt mai multe magazine. În zonă se construiesc permanent vile noi formându-se astfel mai multe ansambluri rezidențiale. În apropiere se găsesc mai multe supermarketuri, grădinițe, şcoli, locuri de joacă pentru copii, farmacii, dispensar, spălatorii auto, terase, baruri, hoteluri cu pișcine și alte spații de agrement. La 7 minute în Buftea se află Penny Market si Lidl. Localitatea dispune și de un teren de fotbal care poate fi folosit de comunitate. Lângă ansamblu se află școala de condus preventiv și defensiv Academia Titi Aur care are drept scop reducerea numarului de accidente si completarea cunostintelor de condus. Aici este cea mai mare pista din Estul €pei, unde au loc periodic evenimente şi se pot conduce diverse maşini de pilotaj, cei din cartierul Casa cu Tei beneficiind de reduceri pentru asta. La câțiva km distanţă se află mai multe lacuri care oferă un peisaj superb și în care se poate pescui. La 10 minute de ansamblu se află Parcul Știrbei, un loc foarte plăcut pentru plimbare și relaxare. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte (10-15 minute) pe DN1A și ajung imediat în București.
Autorizatia de constructie:
Opțional, după finalizarea vânzării și a PUZ-ului, vă putem obține autorizația de construcție, contra unui onorariu de 400€ sau vă putem asista gratuit cu totul pentru obținerea acesteia. Folosind pachetul de 400€, vă trimitem autorizația de construcție acasă prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisă. Pachetul de 400€ include: toate drumurile și demersurile necesare pentru obținerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, gaze, electrictate sau orice alte avize mai sunt necesare, depunera documentațiilor complete la fiecare instituție și ridicarea acestora.
Servicii de Proiectare:
La solicitările clienților, am dezvoltat acum și servicii de arhitectură și proiectare completă pentru construcții de locuințe unifamiliale, care se pot găsi pe www.casatei.ro/proiecte-casa/. Astfel, putem concepe împreună cu clienții proiecte de casă de la 0, personalizate după dorințele și nevoile beneficiarului. Prețul de proiectare este de 15 € / mp pentru faza DTAC (obținerea autorizației de construire) și 20 € / mp pentru faza PT (proiectul tehnic pentru recepția finală a construcției).
Casa cu Tei 2

Ansamblul Casa cu Tei 2 a fost lansat anul trecut, iar o parte dintre proprietarii loturilor din Casa cu Tei 1 ,au cumpărat loturi şi în Casa cu Tei 2. Acestea au preţul mai mic, iar după conectarea şi recepţionarea reţelei de către Electrica Furnizare Nord SA, fiecare proprietar va plăti cota parte aferentă reţelei de electricitate. De asemenea, fiecare proprietar va achita şi contribuţia ce-i revine pentru banda de accelerare & decelerare.
Alte facilități:
La intrarea în complex este asigurată pază pe timp de noapte, intervențiile facându-se doar cu firma de securitate Force 1. Fiecare lot de teren se livrează delimitat de țaruși de metal împreună cu fișa cadastrală a terenului respectiv. Toate actele de vânzare se fac doar la un notar public autorizat. Dupa vânzarea terenului cumpăratorul primește un ghid util cu pașii pe care îi are de urmat pentru obținerea avizelor, autorizației de constuire, branșamentului la rețeaua de curent etc. Pentru recreere este în curs de amenajare un lot cu destinația comună a unui loc de joacă, picnic, socializare sau întalniri cu Asociatia de Proprietari. Deszăpezirea pe timp de iarnă este foarte simplu de realizat, deoarce utilajele care fac agricultură in timpul verii, iarna staționează, iar proprietarii lor abia așteaptă să deszapezească drumurile din complex pentru o sumă modică. De asemenea, pentru că în ansamblu să fie o atmosferă cât mai frumoasă și un miros cât mai plăcut, la fiecare lot de teren,

ID: 8592
Publicat: 03/01/2023
Vizualizări 31
078 * * * * * * * * *
Trimite un mesaj
Adaugă la favorite
Adaugă pentru a compara
Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
© 2022 Rocazii - Anunțuri Gratuite. Toate drepturile sunt rezervate.