Persoana fizică
3 săptămâni în urmă
232 Vizualizări

Inchiriez casa Vila pentru Birouri Negociabil

Imobiliare
Case
Strada Chiriac Bidoianu 4, București 030167
1,080€
Dormitoare: 3
Băi: 1
1065
90 m²

Te-ai săturat de același spațiu plictisitor pentru biroul tău de afaceri? De ce să nu cantariti lucrurile mai bine și să închiriați o vilă pentru echipa dvs.?

Imaginați-vă că lucrați într-o vilă cu trei camere spațioase, perfecte pentru întâlniri, sesiuni de brainstorming sau doar pentru a lucra într-un mediu liniștit și inspirator. Vila are 90 m², intrare separata, 3 camere, o baie, 3 holuri, un mini spatiu de bucatarie, un balcon, incalzire cu centrala termica pe baza de gaze, iluminatoare, 2 aere conditionate, termopane, gresie, faianta, o usa metalica si nu in ultimul rand foarte aproape de Centrul Capitalei (intre Bld. Dacia si Bld. Mosilor). Pretul este Negociabil intre 7 euro si 12 euro pe metru patrat de inchiriat.

Nu numai că închirierea unei vile pentru biroul dvs. de afaceri va oferi o schimbare de peisaj, dar va stimula și moralul și creativitatea în rândul echipei dvs., atmosfera liniștită vă va ajuta echipa să se relaxeze și să se concentreze, ceea ce duce la creșterea productivității și a inovației.

Deci, de ce să vă mulțumiți cu un spațiu de birou plictisitor și lipsit de inspirație când puteți închiria o vilă pentru biroul dvs. de afaceri și să vă duceți echipa la următorul nivel! Rezervă-ți aceasta vila astăzi la numarul de Telefon 0775271033 si vezi cum afacerea ta prosperă într-un mediu nou și captivant.

Dotări

Aer condiționat
Balcon
Încălzire centrală
Simulator de credit
Preț *
Dobândă *
Perioada (luni)
Acont
Plată lunară -
Dobânda totală -
Plăți totale -

Scrie un aviz

Trebuie să Conectare sau Înscriere pentru a posta o recenzie
Paula Roza Pricop
Membru de: 3 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
729 * * * * * * * * *
Adauga la favorite
Adaugă pentru a compara
Raportează abuz
Vino sa ne saluți
© 2024 Rocazii - Anunțuri Gratuite