Condiții Generale de Vânzare

 

 

Bine ați venit pe rocazii.ro, platforma noastră de anunțuri online.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste Condiții Generale de Vânzare înainte de a utiliza serviciile noastre de postare a anunțurilor. Prin utilizarea acestui serviciu pe rocazii.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos.

 

1. Definiții

1.1. Vânzător: Entitatea care oferă serviciul de postare a anunțurilor pe rocazii.ro.

1.2. Cumpărător: Utilizatorul care achiziționează serviciul de postare a anunțurilor prin intermediul rocazii.ro.

1.3. Anunț: Conținutul furnizat de Cumpărător și publicat pe rocazii.ro în urma achiziționării serviciului.

 

2. Plasarea Comenzii pentru Postarea Anunțurilor

2.1. Comanda pentru postarea anunțurilor se realizează prin intermediul site-ului nostru, conform instrucțiunilor afișate.

2.2. Confirmarea comenzii este subiectul disponibilității serviciului și acordului cu prețul indicat.

 

3. Livrarea Serviciului de Postare Anunțuri

3.1. Serviciul de postare a anunțurilor se va realiza după confirmarea plății și este disponibil în contul Cumpărătorului pentru gestionare și editare.

3.2. Nu există livrare fizică asociată acestui serviciu, iar serviciul nu poate fi rambursat din momentul începerii procesului de postare a anunțurilor.

 

4. Drepturi de Proprietate Asupra Anunțurilor

4.1. Cumpărătorul păstrează drepturile de proprietate asupra conținutului anunțurilor postate. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul anunțurilor.

 

5. Dreptul de Retragere

5.1. Datorită naturii serviciului oferit (postarea anunțurilor), nu se oferă dreptul de retragere și serviciul nu poate fi rambursat.

 

6. Responsabilitate și Limitări

6.1. Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor sau eventualele probleme legate de interacțiunile dintre Cumpărători și alți utilizatori ai site-ului.

6.2. Răspunderea Vânzătorului nu poate depăși valoarea totală a comenzii plătite de către Cumpărător.

 

7. Confidențialitate

7.1. Informațiile furnizate de Cumpărător vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe rocazii.ro.

8. Modificări ale Condițiilor Generale de Vânzare

8.1. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica aceste Condiții Generale de Vânzare. Orice modificări vor fi afișate pe rocazii.ro.

Prin utilizarea serviciilor de postare a anunțurilor pe rocazii.ro, confirmați că ați citit și înțeles aceste Condiții Generale de Vânzare pentru postarea anunțurilor.

© 2024 Rocazii - Anunțuri Gratuite